13 april 2016

Naar Den Haag voor de Algemene Ledendag 2016


In Den Haag, de stad die zich nationaal en internationaal profileert onder de leuze Vrede en Recht, vindt op 15 en 16 oktober 2016 de Algemene Ledendag van de Orde van den Prince plaats.


U kunt uitzien naar een weekend waarin het thema van Vrede en Recht van verschillende kanten zal worden belicht. De historische kant van het vraagstuk met Hugo de Groot als exponent en de hedendaagse kant met de nog jonge Verenigde Naties (opgericht in 1945).

 

De afdeling Den Haag legt momenteel de laatste hand aan het programma. Professor Willem van Genugten, hoogleraar Internationaal recht aan de Universiteit Tilburg staat genoteerd als spreker. Verder staat een rondrit door Den Haag op het programma, thematische wandelroutes (literair, koninklijk, architectonisch) en een bezoek aan het Vredespaleis.

 


Het uitgebreide programma vindt u in de komende PrincEzine van de maand mei. We geven u dan ook de link naar de speciale website voor deze Algemene Ledendag. U kunt zich vanaf dat moment ook online aanmelden. De afdeling Den Haag heet u nu alvast welkom in de stad waar men werkt aan een wereld van broederschap, gelijkwaardigheid en verdraagzaamheid.
 


Reacties

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.