24 maart 2017

Princelijk golfevent en golftornooi


Voor de eerste maal in de geschiedenis van de Orde van den Prince wordt op zaterdag 27 mei 2017 door het gewest Brabant-Oost een verbroederingsgolfevent georganiseerd. Doelgroep: alle Princeleden en hun partners, zowel golfers als (nog) niet golfers.

 

 

Bent u een golfer met een minimum handicap van 36, dan kunt u op 27 mei deelnemen aan het golftornooi. Start vanaf 12 uur. Heeft u nog geen golfervaring, maar wilt u wel kennismaken met de sport, dan kunt u zich inschrijven voor een initiatieles. Start vanaf 16.00 uur. Na de prijsuitreiking om 18.30 uur is er voor de deelnemers en hun partners een aperitief en een barbecue voorzien.

 

Deelname (greenfee) aan het tornooi bedraagt 40 euro. Voor de initiatieles betaalt u 25 euro, voor aperief en barbecue samen, drank inbegrepen, 50 euro per persoon. Plaats van afspraak: Winge Golf & Country Club (bij Leuven).

 

Inschrijven is noodzakelijk. Doe dit per mail, met vermelding van naam, afdeling, handicap en opties aan Ann Van de Casteele   Ann_vdc@hotmail.com. Na betaling op rekening  BE071 0682 0788 4969 van Orde van den Prince, Afdeling Kortenberg, is uw inschrijving definitief.


Reacties

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.