De Paashaas bezocht de leden van 't Wit Lavendel

De Paashaas bezocht de leden van 't Wit Lavendel

Beste vrienden

Eén jaar Corona… voor velen een moeilijk jaar. Sommigen onder ons genoten toch ook van nieuwe waarden en ontdekkingen.

Maar voor ieder van ons geldt zeker dat we niet de gelegenheid hebben gehad elkaar tijdens de maandelijkse Wit Lavendel-activiteiten te zien, te spreken, samen naar een lezing te luisteren en nadien van gedachten hierover te wisselen of samen van bijv. een tentoonstelling of andere uitstap te genieten.

En toch leeft ’t Wit Lavendel!

We waren echt blij te zien dat heel wat leden onze noodgedwongen virtuele activiteiten maandelijks bijwoonden. Het heeft ons aangespoord om ermee door te gaan. En het houdt onze afdeling levend, want wat zou ’t Wit Lavendel zijn zonder haar leden? 

Omwille van de minder goede Corona-cijfers kunnen we nog niet onmiddellijk opnieuw écht samen komen, maar toch is er perspectief: we rekenen er vast op dat de vaccinatiecampagne haar werk zal doen en dat we binnen enkele maanden terug naar een normaler leven kunnen gaan. Daar kijken we alvast naar uit.

Intussen: geniet van mooie Paasdagen, ook al zijn ze misschien niet helemaal zoals we ze hadden gehoopt.

Met vriendelijke Prince-groet,

 

Marleen, Dirk, Dirk en Walter.  

't Wit Lavendel is een afdeling met leden uit Antwerpen en omgeving. We hechten veel belang aan amicitia en tolerantia, evenals aan de promotie van de Nederlandse taal en cultuur in de meest brede zin van het woord.