2-daagse uitstap naar Rijsel

Beschrijving
Uitstap Rijsel 12-13 juni

Beste Princevrienden,

Ook dit jaar rijden we in juni met onze afdeling de westelijke horizon tegemoet. De westelijke horizon eindigt niet, tot verwondering misschien van onze westelijke landgenoten, in Kortrijk, maar is historisch en hedendaags verbonden met de NoordFranse agglomeratie van Rijsel (‘Lille’). Noord-Frankrijk en Zuid West-Vlaanderen vertegenwoordigen buiten de Belgische context een gebied waar Frans en Nederlands op alle vlakken met elkaar in aanraking komen. Daarenboven herrees Rijsel op economisch en cultureel vlak als een phoenix uit de as van de oude steenkoolindustrie.

Onze afdeling kan dit jaar rekenen op een team van enthousiaste reisleiders. Kristien, Wim en Jan hebben al een stevige fundering gelegd voor onze tweedaagse ontdekkingsreis op 12 en 13 juni. Greet, Thérèse en Ronald zorgen voor de kantoorlijke ruggensteun: zij kunnen jullie melden dat de reisleiding alle accenten die onze afdeling genegen zijn, weet te leggen.

Op 14 februari vergaderen we met de leden van Taxandria. Tijdens de pauze en na afloop van de vergadering zouden de bestuursleden bij jullie persoonlijk willen polsen naar de wens en mogelijkheid tot deelname. Het spreekt vanzelf dat elkeen zich nu al kan aanmelden bij Thérèse (therese.van.roosbroeck@telenet.be – tel: 0475 89 24 99).

Hartelijke Princegroeten,

Greet Van Tiggelen, voorzitter afdeling Kempen
Thérèse Van Roosbroeck, penningmeester afdeling Kempen
Jan Dheedene, secretaris NT&C afdeling Kempen
Ronald Van Brempt, secretaris afdeling Kempen
 

Een activiteit van

50 jaar en helemaal mee

Praktisch
Type activiteit: 
Uitstap
Wanneer: 
vrijdag, 12 juni, 2020 - 09:00 t/m zondag, 14 juni, 2020 - 00:45