Oostende

Taal en cultuur in gezonde zeelucht

De Oostendse afdeling van de Orde van den Prince werd in 1963 opgericht, we tellen momenteel 30 leden.

Elke eerste dinsdagavond van de maanden oktober tot en met juni komen we om 19.00u. samen in de Runway, Nieuwpooortsesteenweg 945 te Oostende. Na het aperitief, korte mededelingen en het diner komt dan de spreker van dienst aan bod. We streven naar voldoende variatie in de onderwerpen (boekvoorstelling, historisch onderwerp, cultuuractiviteit,..).

Jaarlijks organiseren we in september een buitenactiviteit en wanneer de opportuniteit zich voordoet organiseren we ook nog tussentijds activiteiten.

Een kenmerk van onze afdeling is de losse en zeer amicale sfeer, op alle activiteiten (met uitzondering van de statutaire vergadering) worden de partners van de leden mee uitgenodigd en die gaan daar graag op in.

Naast de traditionele activiteiten steunt onze afdeling ook actief het OKAN-project in 2 scholengroepen (met o.a. een 5-tal leden die als "leesouder" optreden).

 

Oostende is een afdeling van West-Vlaanderen

Bijeenkomst:
eerste dinsdag van de maand om 19.00 uur.
Bijeenkomsttelefoon:
Adres:
Restaurant Runway
Nieuwpoortsesteenweg 945
8400 Oostende
Bankrekening:
BE09 7380 2371 0357
NT&C project:
Intern: OKAN. NT&C lezingen/aktiviteiten + leesouder-project; extern: Ontvangst Studenten Georgië ism Kortrijk (UITGESTELD WEGENS CORONAMAATREGELEN)
Stichtingsdag: 10-03-1963
Aantal leden: 28

Agenda: 

Activiteiten enkel zichtbaar voor leden.

Terugblik: 

Activiteiten enkel zichtbaar voor leden.

Nieuws: 

Nieuws enkel zichtbaar voor leden.