Waregem

De Prince Waregem... niet te stoppen.

Op 6 juni 1980 werd de Waregemse afdeling van de Orde van den Prince boven de doopvont gehouden. De afdeling heeft dus al de respectabele leeftijd van 40 jaar bereikt, maar ja hoor... nog altijd in galop, zoals het in Waregem - stad van het paard - moet! Het 40-jarige bestaan werd met twee jaar vertraging - covid wierp roet in het eten - gepast gevierd.

Onze afdeling vergadert de derde dinsdag van de maand in dienstencentrum De Karmel in Waregem. Klassiek nodigen we ook altijd de partners van de leden uit; een invitatie waarop ze elke keer opnieuw gretig en met veel enthousiasme ingaan. Een Prince-avond is in onze afdeling dan ook altijd een zeer sympathiek gebeuren waarin niet alleen de spreker centraal staat, maar iedere keer ook de leden zelf.

In mei 2018 organiseerde de Waregemse afdeling een geslaagde Gewestdag onder het motto Waregem... meer dan je denkt. Die dag maakten een honderdtal West-Vlaamse Princeleden kennis met onvermoede aspecten van de stad en haar omgeving én - om te eindigen in schoonheid - met de culinaire hoogstandjes van restaurant Improviste.

De afdeling telt momenteel 29 leden. Op 1 september 2023 trad een nieuwee bestuursploeg aan die bestaat uit Lieven Vandoorne (penningmeester), Mieke Derluyn (bestuurslid), Philippe Moerman (voorzitter), Chris Decoene (secretaris) en Mie Verplaetse (Nederlandse Taal en Cultuur) .

Waregem is een afdeling van West-Vlaanderen

Bijeenkomst:
derde dinsdag van de maand om 19.45 uur
Bijeenkomsttelefoon:
Adres:
Dienstencentrum De Karmel
Karmeldreef 74
8790 Waregem
E-mail:
Bankrekening:
BE65 0682 2461 0496
NT&C project:
Intern: Boek 'Overhaald': secundair onderwijs Waregem 'Samen lezen: de ultieme therapie' ism gewest OdvP
Stichtingsdag: 06-06-1980
Aantal leden: 29

Agenda: 

Activiteiten enkel zichtbaar voor leden.

Terugblik: 

Activiteiten enkel zichtbaar voor leden.

Nieuws: 

Nieuws enkel zichtbaar voor leden.