Waregem

De Prince Waregem... altijd in galop

Op 6 juni 1980 werd de Waregemse afdeling van de Orde van den Prince boven de doopvont gehouden. Straks is de afdeling al 40 jaar jong, maar ja hoor... nog altijd in galop, zoals het in Waregem -stad van het paard- moet!

Onze afdeling vergadert traditioneel op de derde dinsdag van de maand in het ontmoetingscentrum Den Aert in Sint-Baafs-Vijve. Klassiek nodigen we ook altijd de partners van de leden uit; een invitatie waarop ze elke keer opnieuw gretig en met veel enthousiasme ingaan. Een Prince-avond is in onze afdeling dan ook altijd een zeer sympathiek gebeuren waarin niet alleen de spreker centraal staat, maar iedere keer ook de leden zelf.

In mei 2018 organiseerde de Waregemse afdeling een geslaagde Gewestdag onder het motto Waregem... meer dan je denkt. Die dag maakten heel wat West-Vlaamse Princeleden kennis met onvermoede aspecten van de stad en haar omgeving én -om te eindigen in schoonheid- met de culinaire hoogstandjes van restaurant Improviste; een aanrader, uiteraard voor wat op het bord komt, maar ook voor het fantastische zicht op de befaamde Waregemse hippodroom.

De afdeling telt momenteel 36 leden. Het huidige bestuur bestaat uit Monique Temmerman (Nederlands Taal en Cultuur), Johan Vanden Heede (penningmeester), Philip Demuynck (secretaris & webbeheerder) en Renaat Vaes (voorzitter).

Waregem is een afdeling van West-Vlaanderen

Bijeenkomst:
derde dinsdag van de maand om 19.45 uur
Bijeenkomsttelefoon:
Adres:
Den Aert
Sint-Bavostraat 19
8710 Sint-Baafs-Vijve
Bankrekening:
BE65 0682 2461 0496
NT&C project:
Stichtingsdag: 06-06-1980
Aantal leden: 36

Agenda: 

Geen activiteiten.

Terugblik: 

Geen activiteiten.

Divers nieuws: 

Geen divers nieuws